SERVICII DE MARKETING

Servicii de marketing și de comunicare ne permit să ne facem cunoscute serviciile și produsele, să prezentăm activitatea noastră și să identificăm noi posibili clienți. Stoparea marketingului pentru a economisi bani este ca și cum am opri un ceas cu speranța de a economisi timp.

ATINGE TOȚI CLIENȚII PRINTR-O STRATEGIE DE SUCCES
Servicii de marketing gestione-blog-e-social

SERVICII DE WEB MARKETING ȘI COMUNICARE

Gestionarea coordonată a canalelor ale căror blog-uri de afaceri, social networks și newsletter permite publicarea și promovarea de conținuturi într-o manieră constantă și potrivită oricărui tip de platformă online. Generăm interes, contacte și transformări! 

Gestionarea contului de Instagram întreprinderi

Instagram se prezintă tânăr și rapid, perfect destinat publicului sub 35 de ani, plin de instrumente și de posibilități pentru noul Business.

Gestionarea de Blog-uri pentru afaceri și profesionisti

Gestionăm blog-uri SEO de afaceri prin planuri editoriale și strategii de poziționare pe o perioadă constantă medie-lungă.

Servicii de marketing online și Campanii de succes

Elaborăm campanii de Web Marketing pe comandă, Google Adwords, Youtube, Facebook și Instagram. Strategii de creștere a vizibilității și a vânzărilor.

Servicii de marketing instagram-per-il-business

Instagram pentru Business

Social network-ul cel mai des folosit în lume, metodă de promovare online, perfectă pentru cei care se adresează unui public în principal tânăr. Oferă posibilități ample acelor afaceri care dețin utilizatori activi sau mari consumatori de conținuturi online.

Coordonat cu Facebook este cu siguranță oportunitatea de temut, care nu trebuie să fie ratată. Prezintă produsele tale într-un mod unic și captivant. Datorită strategiilor noastre o să crească gradul de vizibilitate și de vânzări a firmei tale.

Pe lângă micile afaceri locale, lucrăm și cu ecommerce sau mari firme cu strategii de succes și instrumente de ultimă generație.

 

Servicii de marketing blog-aziendali

Gestionarea de Blog-uri de Afaceri

Blog-ul de afacere este un instrument excelent printre serviciile de marketing web pentru a îmbunătăți și a menține în timp poziționarea SEO a site-ului web sau e-commerce, publicând în mod periodic noi conținuturi de actualitate pentru public.

Gestionăm Blog-uri de Afaceri cu strategii de Web Marketing, stabilind alături de clienții noștri un plan editorial și un ghid de orientare al subiectelor de tratat și cuvinte cheie.

La ce ajută să aveți un blog? Informează, actualizează, dezvăluie știri specifice domeniului, promoții, reduceri, lansări de noi produse și multe alte beneficii.
Un Blog de Afacere poate consolida reputația brand-ului, poate discuta despre brand, despre produse, despre serviciile oferite.

Servicii de Web Marketing

Uneven Lab are sediul în Timișoara și activează de mai bine de 10 ani în domeniul de servicii de marketing online și se ocupă cu proiectarea și gestionarea campaniilor de web marketing bine direcționate și creative.

De la Google AdWords până la Facebook și Instagram și nu numai: chiar și în prezent Newsletter-urile sunt esențiale pentru realizarea unei comunicări digitale, coordonate și de succes.

Direcționează informațiile direct pe smartphone-ul potențialilor tăi clienți. Prin intermediul unui newsletter puteți comunica aspecte de bază ale business-ului dumneavoastră precum reduceri, ultimele noutăți, invitații la evenimente și programe de inițiativă într-o manieră directă care pot ajunge la utilizator fără ca acesta să caute pe paginile specifice de căutare.

O viață mai ușoară pentru utilizatorii activi este primul pas pentru a-i transforma în potențiali clienți.
Contactați-ne pentru a vă crea campaniile de web marketing și a optimiza rezultatele lăsându-vă pe mâinile profesioniștilor noștri.

 

Contactați-ne

Bucurați-vă de cele mai bune instrumente digitale pentru campaniile dumneavoastră și servicii de web marketing și crește business-ul tău datorită unei comunicări digitale de succes.
Solicitați mai multe informații sau o programare introductivă.

Strada Patriarh Cristea Miron, Nr. 13 – Timișoara

Contactați-ne