CREARE SITE-URI WEB

Uneven Lab este o Web Agency cu peste 10 ani de experiență. Suntem în Timișoara, suntem specializați în crearea de site-uri web optimizate pentru poziționarea SEO pe Google și cu design-uri unice.

DESCOPERĂ CE PUTEM FACE PENTRU URMĂTORUL TĂU PROIECT
Creare site-uri web realizzazione-siti-web

Creare SITE-URI WEB DE SUCCES

Realizarea site-urilor web care să reprezinte și să poată transmite valorile și filosofia unei firme, este provocarea ce ne pasionează cel mai mult.                   Investim toate energiile noastre pentru a realiza proiecte web care să oglindească pasiunile voastre.

 

Proiecte pe comandă

Site-urile web pe comandă sunt proiecte croite, bazate pe proiecte grafice unice, create după exigențele fiecărui client.

Crearea site-uri web

Dezvoltăm site-uri web de prezentare pentru mici activități locale, profesioniști sau mari companii naționale și internaționale.

Site-uri web Emoționale

Un site emoțional este un site ce are un mare impact vizual, cel ce te va face să exclami ,,Wow!”, captivante și emoționante.

Creare site-uri web realizzazione-siti-web-su-misura

Creare site-uri web moderne

Realizarea site-urilor web de prezentare constă în expunerea unei firme, unui magazin sau a unui profesionist. Descrierea produselor și serviciilor oferite și în a invita utilizatorii să trimită email-uri, să sune sau să se prezinte la sediul firmei. Crearea site-urilor web de prezentare trebuie să inducă încredere în utilizator, ducând la nașterea primului contact.

Site-urile web e-commerce, în schimb, sunt proiecte pentru cine vrea să vândă online. Analizăm e-commerce-uri existente și îmbunătățim poziționarea lor online, datorită strategiilor seo și de web marketing gândite personalizat.

În ambele cazuri obiectivul nostru principal este să creștem vizibilitatea și vânzările clienților noștri.
Analizăm concurența și elaborăm strategii seo care sunt capabile să optimizeze situații existente și să maximizeze rezultatele.

Creare site-uri web realizzazione-siti-web-su-misura

Realizarea de site-uri web pe comandă

Într-un proiect pe comandă se află combinația perfectă care echilibrează grafica, conținuturile unui text și multimedia. Crearea site-urilor web pe comandă tratează proiecte care de la început vin gândite în cel mai mic detaliu.
Frazele principale care definesc munca noastră sunt compuse din:

1) Web Architecture: pentru a defini fiecare rubrică a site-ului, pagină principală și conținuturile de aprofundare;

2) Proiectul Grafic: contribuie la stabilirea așezării în pagină, până la fiecare mic detaliu de la culoare, la utilizarea fontului optim;

3) Elaborarea conținuturilor: Cine se ocupă de imagini? Cine scrie textele? Cine se ocupă de partea de traduceri? Este extrem de important să decidem inițial pentru a ne putea ocupa, cât mai eficient de fiecare sarcină în parte.

4) Instalarea site-ului web: o dată aprobată grafica, se creează structura și se integrează conținuturile;

5) Analiza și Publicarea: ajunși la ultima etapă a realizării site-ului web se controlează site-ul împreună cu Clientul, înainte de publicarea proiectului.

Creare site-uri web emoționale

Site-urile web emoționale sunt proiecte în care empatia și aspectul vizibil se regăsesc ca fiind puncte forte. Transmit senzații și emoții utilizatorilor. Sunt în stare să te facă să percepi calitatea produselor datorită pozelor și video-urilor realizate personalizat.        

În realizarea site-urilor web emoționale provocarea cea mai mare constă în organizarea graficii și a conținuturilor. E necesară o mare experiență și cunoașterea tuturor factorilor care o să compună rezultatul final.

Ca să se înțeleagă la ce ne referim când vorbim de crearea site-urilor web emoționale, trebuie să ne gândim, spre exemplu, la sectorul luxului, artiști, mașini sportive, vacanțe de vis, fotografii cu peisaje care te lasă fără suflu.

De asemenea, și sectorul agroalimentar și cel de beauty sunt domenii pentru care, de obicei, e cerută atenție și un studiu în detaliu până la cel mai mic punct.  Firme de mobiliere și de design interior își focalizează atenția pe senzațiile pe care ambientele prezentate pot să le transmită.
Acest studiu duce la o empatie care face utilizatorul să-și dorească produsul prezentat digital.

Contactează-ne!

Vorbim italiană,română și engleză și dezvoltăm proiecte emoționale multilingve!

Realizează noul tău site web cu ajutorul Uneven Lab, web agency din Timișoara. Performanță, calitate și o experiență optimă de navigare sunt ingredientele garantate!

Solicită mai multe informații sau o programare.

Strada Patriarh Cristea Miron, Nr. 13 – Timișoara

Descrie-ne proiectul tău.