POZIȚIONAREA SEO

Core Business-ul nostru: poziționarea site-urilor web pe motoarele de căutare. Misiunea noastră este ca site-urile web realizate să fie ușor de găsit de către potențialii clienți ai dumneavoastră.

CUM ESTE POSIBIL AȘA CEVA

POZIȚIONAREA DE SITE-URI WEB ȘI ECOMMERCE

Orice poziționare a unui site web se bazează pe o strategie. Primul pas este definirea unor obiective clare și analizarea concurenței. Pasul următor este definirea instrumentelor folosite, căile de urmat și intervalul de timp alocat realizării site-ului.

Poziționarea SEO a site-urilor web

Datorită experienței deținute de peste 10 ani putem garanta poziționarea activității dumneavoastră în primele rezultate de căutare pe Google. Totodată, ne ocupăm și de proiecte SEO multilingve.

Local SEO pentru activități locale

Local SEO reprezintă totalitatea tehnicilor care permit afacerilor mici, profesioniștilor sau companiilor să fie găsite cu ușurință în zona, orașul sau regiunea de proveniență, depășind concurența apropiată.

Poziționarea SEO E-Commerce

Poziționarea e-commerce presupune optimizarea și crearea de conținuturi SEO pentru a apărea în fața altor magazine online. Cu cât sunteți mai ușor de găsit în mediul online, cu atât vindeți mai mult.

Poziționarea SEO

De ce doresc să fiu găsit? Răspunsul la această întrebare cuprinde cuvintele cheie care pot evidenția punctele tari a activității tale și te fac să te distingi de concurență. Uneven Lab deține o echipă internă de web seo copywriters specializați în crearea de texte seo bazate pe cuvintele cheie alese și optimizarea de site-uri web în paginile de căutare.

Acest lucru ne permite să oferim o realizare completă de conținuturi de site-uri web de tip text optimizate SEO care vă vor poziționa site-ul web în primele rezultate de căutare pe platforma Google, depășind concurența existentă.

Datorită experienței noastre putem garanta o poziționare optimă pe Google a clienților noștri, bazându-ne pe strategii adaptate care trebuie să fie respectate cu atenție și constanță, dat fiind faptul că factorii care determină conținuturile SEO sunt multipli, iar cuvintele cheie aflate în concurență înaltă necesită timp. Nimeni mai bine decât Google, care dictează regulile, știe că bagheta magică nu există.

Obiectivul nostru este acela de a urmări căutările utilizatorilor cu privire la produsele și serviciile oferite de către clienții noștri, producând astfel un mai mare interes, contacte noi și vânzări mai mari.

Local SEO pentru activități locale

ăăUnul dintre punctele noastre tari este faptul că reușim să dăm viață noilor activități comerciale și profesioniștilor în zone geografice restrânse, depășind concurența cea mai apropiată și obținând mai multe contacte.

Strategiile de poziționare Local SEO se desfășoară tocmai pe arii restrânse precum orașe și provincii. Creștem vizibilitatea clienților noștri prin intermediul studierii concurenței și măsuri care se folosesc de orice canal disponibil. Îmbunătățim imaginea activității tale online și offline. De asemenea, oferim conținuturi pertinente și generăm interes în persoanele care dorim să se transforme în clienții viitoarei tale activități.

Ne ocupăm de site-ul tău web, fiind capabili să gestionăm blogul și implicit rețelele de socializare, creăm fotografii profesionale  produselor și afacerii tale. O comunicare optimă pleacă tocmai de la imaginea potrivită pe care reușim să o oferim privind activitatea noastră, sporind interesul și încrederea utilizatorilor.

SEO pentru E-commerce

Când se face referire la e-commerce și creșterea vizibilității pentru a oferi informații suplimentare despre propriul magazin online prima trimitere care se face este orientată spre “campaniile de marketing”. Alocarea de fonduri economice se face pentru crearea de campanii Google AdWords, Youtube, Facebook, Instagram. Așa cum se cuvine, comerciantul este obișnuit să dea pentru a avea, să aloce o anumită sumă de bani pentru a obține un profit imediat posibil; aceasta este filosofia cel mai des întâlnită.

Dar când plata încetează? Când publicitatea nu se mai realizează? Anunțurile publicitare dispar de pe internet și nu se mai atinge cota mare de persoane, iar noi putem pierde acei potențiali clienți.

Cum să nu îi pierdem? Prin intermediul SEO. Chiar și în cazul magazinelor online putem interveni în interiorul e-commerce creând conținuturi care să mărească vizibilitatea conform strategiilor SEO clar stabilite și a planurilor editoriale destinate producerii de conținuturi în timp.

Textele scrise nu au un termen de scadență. O dată poziționat un conținut în paginile de căutare, poate rămâne disponibil timp de ani de zile.

Pentru a afla cum putem să sporim în mod semnificativ vânzările tale online, oferind vizibilitate magazinului tău online și atrăgând căutările organice a utilizatorilor, transformându-i în clienți.

 

Contactați-ne

Dezvoltați-vă afacerea, obținând o mai mare vizibilitate.                         Suntem specializați în poziționarea site-urilor web, atât a activităților locale, profesioniștilor, cât și a site-urilor web de tip e-commerce. Poți fi găsit mai ușor în paginile de căutare. 
Contactați-ne pentru o consiliere.

Strada Patriarh Cristea Miron, Nr. 13 – Timișoara

Contactați-ne pentru o consiliere.