GRAFICĂ PUBLICITARĂ

Datorită experienței acumulate de către graficienii noștri proiectăm soluții de Grafică Publicitară unicat și moderne. Creăm Imagini Coordonate ale Afacerii tale, profesionale și cu un mare impact vizual, capabile să reprezinte valorile activității tale.

DESCOPERĂ TOATE SERVICIILE DE GRAFICĂ PUBLICITARĂ.
grafica publicitara grafica-pubblicitaria-aziendale

GRAFICĂ PUBLICITARĂ CU DESIGN ORIGNALE

Grafica publicitară permite să te prezinți clienților și furnizorilor, aflați la o expoziție sau întâlnire, într-o manieră profesională. De la clasicele bilete de vizită, la pliante comerciale, putem elabora Imagini Coordonate ale Afacerii capabile să reprezinte, să diferențieze și să facă cunoscut un Brand.

Logo Design & Naming

Logo-ul și Numele a oricărei activități devin „semnele distinctive”. Adică acele elemente care, cu timpul, o să o facă cunoscută în fața oricărei persoane. 

Grafică Publicitară

Grafica publicitară înglobează conceperea, punerea în pagină și realizarea de bilete de vizită, pliante, flyere, invitații, cataloage și multe altele

Imagini Coordonate

O Imagine Coordonată permite afacerii de tip StartUP sau firmei să fie mereu în topul prezentării.
Transformă brandul tău într-unul unic și cunoscut! 

Imaginea Coordonată a Afacerii

Imaginea coordonată a afacerii constă în totalitatea elementelor online și offline. Acestea sunt proiectate grafic într-o manieră uniformă de la culori, elemente grafice, la fontul utilizat. Așadar, un proiect include imaginea site-ului web, conturile de socializare, logo-uri, biletele de vizită, broșurile, foi cu antet specific afacerii și diverse accesorii.

Pentru a realiza toate aceste elemente se necesită o idee clară a mesajului de bază și anumite impresii transmise pentru a menține o coerență transversală.

Brand Identity este cea care dezvăluie și povestește cine sunteți și cu ce vă ocupați înainte să fie realizate conținuturile propriu-zise.

A fi in pas cu actualitatea

Chiar dacă deții deja un logo personalizat sau o imagine coordonată a propriei afaceri, nu înseamnă că nu aveți nevoie de actualizări constante. Numeroase firme dețin logo-uri realizate acum câțiva ani, ce nu țin pasul cu timpurile moderne și deseori nu sunt nici măcar digitalizate.

Actualizarea nu înseamnă să renunțați la propriul caracter distinctiv. Înseamnă să îți menții propria filosofie și propriile valori fără să pari învechit în ochii potențialilor clienți. O imagine a firmei, învechită, transmite puțină credibilitate și neglijență. De aceea e important să ai grijă de imaginea afacerii tale.

A deveni Unici și Ușor de Recunoscut nu înseamnă să nu vă schimbați niciodată logo-ul, dar să vă încredințați profesioniștilor care să poată executa un restyling personalizat și transforma imaginea firmei într-una modernă.

grafica publicitara grafica-pubblicitaria-per-fiere

Produse de Grafică Publicitară

Datorită experienței de peste 10 ani a graficienilor noștri Uneven Lab vă oferă servicii de proiectare și creare de produse de uz cotidian pentru domeniul de tip expozițional. Suntem capabili să gestionăm comunicarea offline care să vă transforme prezentarea afacerii într-una unică și completă, gândind și realizând tot materialul necesar.

Bilete de vizită, broșuri, roll-up, afișe, postere, cataloage, prezentări de afaceri, pixuri și accesorii de orice tip.

Totul coordonat grafic pentru o experiență perfectă în cel mai mic detaliu.                                                      De la primirea clienților până la prezentarea de afaceri, a produselor și a serviciilor oferite.

Contactează-ne

Firma noastră cu sediul în Timișoara se ocupă cu grafică publicitară.                      Graficienii noștri se mândresc cu o experiență de peste 10 ani în sectorul publicitar.      Realizăm proiecte grafice pentru târguri și imagini coordonate.

Strada Patriarh Cristea Miron, Nr. 13 – Timișoara

Contactează-ne