UNEVEN LAB

Strategii SEO și web în Timișoara

 

Suntem o echipă tânără și creativă, specializată în strategii SEO și in realizarea de site-uri web și în poziționarea lor pe Google.

Cu o experiență de peste 10 ani în analiza SEO și în dezvoltarea strategiilor pentru creșterea vizibilității online.

Creăm strategii de poziționare SEO țintite și personalizate pentru mici întreprinderi și mari companii internaționale.

Datorită strategiei noastre vei putea crește vizibilitatea și vânzările.

 

Strategii SEO web-agency

Local SEO pentru activități locale

Azi ne mândrim cu un mare istoric de succese obținute, mai ales în domeniul Local SEO unde datorită creării Strategiilor SEO pentru poziționarea site-urilor web dăm vizibilitate micilor întreprinderi și afacerilor localeLocal SEO cuprinde un grup de tehnici și de operațiuni ce pot fi executate atât în interiorul site-ului, cât și în exteriorul lui.

De ani de zile lucrăm cu profesioniști și mici activități locale ca și artizani, instalatori, service-uri auto, pepiniere, magazine și agenții. Toate aceste activități au în comun exigența de a obține mai multe contacte și cereri de oferte mai ales din orașul lor și din apropiere.

Atingerea acestui obiectiv este posibilă doar prin deosebirea față de concurență și prezentând într-o manieră corectă activitățile care ni s-au încredințat, valorificându-i produsele și serviciile.

Creșterea vizibilității și a venitului

Uneven Lab are sediul în Timișoara, dar lucrează în toată România. De asemenea gestionăm mulți clienți în Italia, dar și alți clienți care ni s-au încredințat din toată lumea. Urmărim cu seriozitate obiectivele de creștere a vizibilității în teritoriul unde micile, mijlociile afaceri, profesioniștii și magazinele acționează zilnic, crescând contactele și vânzările.

 De asemenea, acționăm și în îmbunătățirea și optimizarea unui e-commerce. Gândim strategii SEO pentru creșterea vizitelor și a vânzărilor reale dezvoltând conținuturi care să intercepteze căutările organice realizate de utilizatori.

Datorită strategiilor țintite putem, de asemenea, crește conversiile generate de rețelele de socializare cele mai utilizate. Aceste acțiuni pot cu ușurință să se alăture campaniilor de marketing. Lucrăm și cu alte agenții marketing și web, gândind strategii SEO pentru a îmbunătății vizibilitatea site-ului web pe motoarele de căutare.

CLIENȚI MULȚUMIȚI

TEXTE SEO REDACTATE

CAFELE CONSUMATE